Detoks Çorba 1 Günde 900 Gr Gitti

MALZEMELER:

  • 1 Büyük Kase Yoğurt
  • 1, 5 Su Bardağı Kadar Su
  • 4 Yemek Kaşığı Haşlanmış Nohut
  • 4 Yemek Kaşığı Haşlanmış Yeşil Mercimek
  • 4 Yemek Kaşığı Haşlanmış Bulgur
  • 1 Adet Rendelenmiş Salatalık
  • Bir Tutam Nane Dereotu Maydanoz Karışımı
  • Arzuya Göre Pulbiber
  • Tuz Yok

TARİFİ - NASIL YAPILIR ? :

Merhabalar harika bir detoks tarifim var.

Öncelikle şunu da belirteyim eğer sağlık problemleriniz varsa bu detoksu hiç denemeyin, şahsi fikrim bir diyetisyen değilim ve bu tarifle bana ait değildir, denedim yararını gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim

Bu detoksu 1 gün yapabileceğiniz gibi 3 güne kadar uzatabilirsiniz fazlası önerilmiyor. Ben bu detoksun birinci gününde 900 gr. 2 günündeyse 400 gr. Verdim (misafirlerim vardi küçük kaçamaklarım oldu)

Şunu söylemekte yarar var giden tabiiki de yağ değil vücudumuzdaki ödemdir.

Fakat tarife uyarsanız ve günde 2-2, 5 lt. su içerseniz yararını göreceksiniz. Bu detoks tabii ki birkaç tane yasak var bunların başında gelen tuz. 

Tuz kesinlikle yasak, türk kahvesi de yasak ikisi de vücutta su tutmasına neden oluyor ve bu yüzden bu süreçte bunların tüketmek yasak. Bu tarifi nasıl hazırlamanız ve nasıl uygulamanızı gerekiyor onu da anlatacağım.

Çorbayı söyle hazırlıyoruz; şunu da belirteyim bu tarif bir günlüktür eğer ki üç gün devam edeceksiniz bu detoksu her gün taze bir şekilde hazırlamanız daha iyi olur.

Büyükçe bir kaba öncelikle yoğurdumuzu alıyoruz. Üzerine suyunu döküyoruz. Sonrasında nohut, yeşil mercimek, bulgur, rendelenmiş salatalık, minik minik doğradığımız nane, dereotu ekleyip karıştırıyoruz. Tuz kesinlikle yasak isterseniz kuru nane ve pul biber ekleyebilirsiniz.

Bu detoks yapacağımızın günün sabahında şöyle bir kahvaltı hazırlıyorsunuz kendinizi bir adet haşlanmış yumurta 30 gr. kadar tuzsuz, yağsız beyaz peynir, bol salatalık domates ve yeşillik yanında bir dilim sağlıklı ekmek ( kahvaltı tabağımın fotosunu ekleyeceğim fikir olur belki).

Yeşil çay tüketebilirsiniz ( yeşilçayli detoks tarifim var sayfada ben onu içmiştim tarifine bakabilirsiniz )

Kahvaltıyı 10 da yaptınız varsayarsak bu çorbayı ikişer saat aralıklarla içeceksiniz yani 12, 14, 16, 18, 20 de bu çorbayı tüketmeniz gerekiyor ve tabii ki başka hiç bey şey tüketmeyin adı üstünde detoks vucüdumuzu arındırmak burada amaç sadece bu çorbayla günü kapatmaya çalışın ve emin olun ki aç kalmıyorsunuz ben hiç acıkmadım sadece içimi biraz zor tuz kullanma ihtiyaçı duyuyorsunuz onun dışında hiç bir zorluk yaşamadım. 

Tekrarlıyorum ben bir diyetisyen değilim tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim belki size de yararı dokunur diye.

İnşallah sizde bu tariften olumlu sonuçlar alırsınız

Afiyet şifa olsun🌹



RESİMLİ ANLATIM :

Detoks Çorba 1 Günde 900 Gr Gitti in it
Detoks Çorba 1 Günde 900 Gr Gitti in it
Detoks Çorba 1 Günde 900 Gr Gitti in it

VİDEO:

KAÇ KALORİ:

1 Porsiyon 112 kalori

OY VER:

Bu tarife kaç yıldız verirsiniz?

YORUM YAZ:

BENZER TARİFLERİ GÖSTER
Leziz Yemeklerim
Leziz Yemeklerim
Leziz Yemeklerim
Leziz Yemeklerim